top of page

Workshops op verplaatsing

Workshop: Film, Circus, Heely voor kids

Wij komen met ons aanbod in jullie organisatie, school, vereniging en geven aan jullie groep/klas met plezier een super toffe workshop.

Workshop Film: Je eigen videoclip voor het groene doek

In 2u tijd leer je met de klas belangrijke filmtechnieken en ga je al zelf met de camera aan de slag. 

Daarna gaan we voor het groene doek dansen en springen in onze eigen videoclip. Als er daarna nog tijd over is, kunnen we nog special effects toepassen. Verdwijnen, vliegen, over een vuurzee lopen. Spannend!

Als we heel veel tijd hebben, kunnen we een eigen scenario uitwerken, verfilmen en monteren.

Workshop Circus: Circus artiest voor 1 dag

Jongleren met doekjes, balletjes of kegels, het opdraaien van een bordje, de diabolo meters hoog de lucht in gooien, je armen in de knoop met de flowerstick of lopen op een loopbal. Kortom een super toffe tijd als een echte circus artiest!

Als er genoeg tijd is, kunnen we zelfs een knotsgekke en spectaculaire show in elkaar boksen om te tonen op een leuk toonmoment.

Workshop Heely: leer rollen als een pro

Wij voorzien Heelys in alle maten, jullie komen met veel goesting. :-)

In een uur leer je de basis om te kunnen rollen met de heelys en misschien zelfs al enkele kunstjes. Heb je dit al eerder gedaan of ben je er vlot mee weg? Dan leren we je natuurlijk super toffe kunstjes zoals achteruit rijden, hindernissen ontwijken en zoveel meer!

Praktische info en prijzen:

- Om het gezellig en werkbaar te houden graag maximum 20 kids per groep.

- We hanteren bodemprijzen omdat we graag veel kinderen onze creatieve kunsten leren. Maar daarom vragen we steeds om ons een minimum voor drie lesuren per dag te boeken.  Die mag je uiteraard verdelen over verschillende groepen.

- De filmworkshop is steeds in blokken van minimaal 2u per groep.

- De prijzen zijn enkel geldig tijdens weekdagen. Niet in het weekend. 

- Wij geven onze workshops in een straal van 20km rond onze boerderij te Ransberg. Lig je erbuiten? Contacteer ons dan even om de mogelijkheden te overlopen.

- In de prijs is transport reeds inbegrepen. Onze Vzw rekent geen btw aan.

- De prijzen zijn inclusief gebruik van ons materiaal.

- Bij de circusworkshop gebruiken we graag turnmatten van uw organisatie. Laat ons even weten als dit niet voorhanden is. Dank u.

Kostprijs is 43 euro per uur (minimaal 3u te boeken). Inclusief transportkosten.

bottom of page