Ravot, buitenspeel, chill en Circuskamp

Wat?

Vijf dagen buitenspelen, trampoline springen, circussen, chillen en ravotten dat zijn de basis ingrediënten van dit super toffe kamp.

We gaan heel veel ravotten en spelen. Kampen bouwen met strobalen, een bootje maken met recyclage materiaal én uittesten in onze poel (Die wel 10meter breed en 15meter lang is!), springen op het springkasteel, tafeltennissen, alle soorten balsporten of lekker luieren, kikkers tellen, met de knuffelkippen knuffelen...

Maar we gaan ook acrobatie doen op de chinese mast, dat is een rubberen paal van wel 6meter hoog. Heel spectaculair, spannend en super tof om te doen.

Praktische info.

We verwachten jullie in Ransberg (Kortenaken), Koningsstraat 30 voor een knotsgek kamp.

 

Het kamp start alle dagen vanaf 9u en eindigt steeds om 16u.

Voor vroege vogels is er reeds vooropvang vanaf 8u en ook 's avonds kan je blijven hangen tot 17u. Opgelet, we vragen wel om dit op voorhand duidelijk te melden, zodat we niet voor niets vroeg moeten opstaan... :-)

Op vrijdag eindigen we om 16u en is er geen vooropvang noch na opvang. Je mag dan al om 15u30 langskomen om je kind op te halen.

 

Iedereen is welkom van 5 tot 16 jaar.

Kostprijs

De kostprijs voor 2020 is nog niet bekend. We overwegen een dag en week prijs en willen de mogelijkheden nog wat aftasten. :-)

 

NIET INBEGREPEN:

je middageten, stukje fruit, koekje en drankje.

Kort over ons:

Een bende knotsgekke mensen met een grote voorliefde voor natuur, dier, technologie en circus.

CONTACT:

Ransbende Vzw

Koningsstraat 30

3470 Ransberg

gsm: 0472/766 549

mail: welkom@ransbende.be

www.Ransbende.be 
Maak je eigen site via Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now